Hoe werkt het

Bij Beleggingspandlening.nl kun je eenvoudig en snel een financiering aanvragen. Met onze rekentool bereken je de hoogte van jouw financiering, waarbij de hoogte van de rente en het rendement direct te zien zijn. Vervolgens kun je met onze gratis QuickScan de financieringsmogelijkheden bekijken en daarna jouw aanvraag indienen. Binnen 24 uur wordt jouw aanvraag in behandeling genomen.

Op zoek naar de beste deal

Onze specialisten nemen jouw aanvraag in behandeling en gaan direct op zoek naar de juiste financiering. Beleggingspandlening.nl heeft een uitgebreid netwerk van geldverstrekkers, die het mogelijk maakt dat jij een passende financiering krijgt. Onze deskundigen kennen alle ins en outs van het vak en benaderen de juiste investeringspartijen om jouw financiering te realiseren. 

Download onze whitepaper

Je wilt een beleggingspand aankopen en financieren. Of je nou beginnend of ervaren belegger bent, dit zijn spannende momenten.

Het gaat vaak om grote bedragen en je doet dit niet elke dag. Waar moet je aan denken en hoe worden de financieringsnormen bepaald?

Kom in contact met Edo

Ruim twintig jaar ervaring in de financiƫle sector. Gewerkt bij de ING Groep en de Rabobank en sinds 2015 zelfstandig ondernemer.