Hoe werkt het?

Bij Beleggingspandlening.nl kun je eenvoudig en snel een financiering aanvragen. Met onze rekentool bereken je de hoogte van jouw financiering, waarbij de hoogte van de rente en het rendement direct te zien zijn. Vervolgens kun je met onze gratis QuickScan de financieringsmogelijkheden bekijken en daarna jouw aanvraag indienen. Binnen 24 uur wordt jouw aanvraag in behandeling genomen.

Op zoek naar de beste deal

Onze specialisten nemen jouw aanvraag in behandeling en gaan direct op zoek naar de juiste financiering. Beleggingspandlening.nl heeft een uitgebreid netwerk van geldverstrekkers, die het mogelijk maakt dat jij een passende financiering krijgt. Onze deskundigen kennen alle ins en outs van het vak en benaderen de juiste investeringspartijen om jouw financiering te realiseren. 

Download onze whitepaper

Je wilt een beleggingspand aankopen en financieren. Of je nou beginnend of ervaren belegger bent, dit zijn spannende momenten.

Het gaat vaak om grote bedragen en je doet dit niet elke dag. Waar moet je aan denken en hoe worden de financieringsnormen bepaald?

Hoe gaan wij te werk?

Beleggingspandlening

Binnen vijf stappen een passende financiering

  1. Bereken jouw lening met onze gratis rekentool
  2. Doe een gratis QuickScan naar de financieringsmogelijkheden
  3. Dien jouw aanvraag online in
  4. Binnen 24 uur wordt jouw aanvraag in behandeling genomen
  5. Binnen 48 uur nemen wij contact met jou op
Meer weten
  • Twintig jaar ervaring in vastgoedfinanciering

  • Deskundig advies voor iedereen

  • Snel & eenvoudig geholpen