Ons verhaal

Beleggingspandlening.nl is een specialist die voor particuliere en zakelijke klanten bemiddelt in financieringen van beleggingspanden

Zowel klanten met veel of weinig startkapitaal kunnen bij ons terecht voor een financiering.

Iedere klant heeft specifieke wensen en daar horen specifieke vraagstukken bij. Bij Beleggingspandlening.nl zijn we actief en vooral creatief met het vinden van oplossingen. Door onze deskundigheid en persoonlijke begeleiding, zorgen wij ervoor dat jij een passende financiering krijgt.

Over Michel

Ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van zakelijke financieringen. Gestart bij ABN AMRO, vervolgens Deutsche Bank en daarna bij de Rabobank. Sinds 2012 actief als zelfstandig financieel expert op het gebied van bedrijfs- en vastgoedfinanciering.

Opleiding: HEAO Bedrijfseconomie, diverse vastgoed- en financieringsgerelateerde cursussen.

Over Edo

Ruim twintig jaar ervaring in de financiƫle sector. Gewerkt bij de ING Groep en de Rabobank en sinds 2015 zelfstandig ondernemer.

Opleiding: HBO Bedrijfseconomische studie. Daarnaast diverse opleidingen op het gebied van zakelijk financieren en tevens Wft erkend hypotheekadviseur.

Over Leonie

Ruim 6,5 jaar ervaring op gebied van zakelijke financieringen bij Rabobank. Actief in regionale en landelijke (vastgoed)netwerken.

Opleiding: Master Business Administration, Universiteit Twente. Daarnaast diverse cursussen gevolgd op het gebied van zakelijk financieren.

Hoe kom je met ons in contact

Wij kunnen niet wachten om jou te helpen met jouw (aan)vraag. Of je nou een pand gekocht hebt, wilt herfinancieren of nog in de oriĆ«ntatiefase zit, neem gerust contact met ons op. Even sparren leidt soms tot nieuwe, verfrissende inzichten en daar helpen we jou graag bij verder! 

  • Twintig jaar ervaring in vastgoedfinanciering

  • Deskundig advies voor iedereen

  • Snel & eenvoudig geholpen

Kom in contact met Edo

Edo weet alles van consumenten(financieringen). Van startend beleggers tot eigen woning financieringen. Edo is van de creatieve oplossingen voor lastige casussen en zijn focus ligt op regio Twente. Eens sparren? Stuur hem een bericht.