Bereken de hoogte
van jouw lening

Investeren in vastgoed? Met onze rekentool bereken je eenvoudig en snel de lasten van jouw financiering.

Wij  zorgen ervoor dat je een passende lening krijgt voor jouw beleggingspand. Beleggingspanden worden vaak gefinancierd tot 90% van de marktwaarde. Het is ook mogelijk om verbouwingskosten mee te financieren.

Beleggingspandlening
  • Twintig jaar ervaring in vastgoedfinanciering

  • Deskundig advies voor iedereen

  • Snel & eenvoudig geholpen

Beleggingspandlening.nl is een specialist die voor particuliere en zakelijke klanten bemiddelt in financieringen van beleggingspanden

Zowel klanten met veel of weinig startkapitaal kunnen bij ons terecht voor een financiering.

Iedere klant heeft specifieke wensen en daar horen specifieke vraagstukken bij. Bij Beleggingspandlening.nl zijn we actief en vooral creatief met het vinden van oplossingen. Door onze deskundigheid en persoonlijke begeleiding, zorgen wij ervoor dat jij een passende financiering krijgt.

Over Michel

Ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van zakelijke financieringen. Gestart bij ABN AMRO, vervolgens Deutsche Bank en daarna bij de Rabobank. Sinds 2012 actief als zelfstandig financieel expert op het gebied van bedrijfs- en vastgoedfinanciering.

Opleiding: HEAO Bedrijfseconomie, diverse vastgoed- en financieringsgerelateerde cursussen.

Over Edo

Ruim twintig jaar ervaring in de financiële sector. Gewerkt bij de ING Groep en de Rabobank en sinds 2015 zelfstandig ondernemer.

Opleiding: HBO Bedrijfseconomische studie. Daarnaast diverse opleidingen op het gebied van zakelijk financieren en tevens Wft erkend hypotheekadviseur.

Over Leonie

Ruim 6,5 jaar ervaring op gebied van zakelijke financieringen bij Rabobank. Actief in regionale en landelijke (vastgoed)netwerken.

Opleiding: Master Business Administration, Universiteit Twente. Daarnaast diverse cursussen gevolgd op het gebied van zakelijk financieren.

Hoe werkt het?

Beleggingspandlening.nl heeft een simpele en efficiënte manier om jouw financiering te realiseren. Je hoeft zelf slechts enkele stappen te ondernemen om jouw financiering aan te vragen. Wij nemen jouw aanvraag in behandeling en nemen binnen 48 uur contact met je op.